Despre noi

Vezi și:
Scopurile și obiectivele
Misiunea si viziunea
Principii de funcționar

Caracteristicile creării și activității Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor

Fondul Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor (în continuare – Fondul) a fost creat cu scopul de a forma o platformă financiară cu o înaltă siguranță pentru investiții pe termen lung în mediul de afaceri al Republicii Moldova.

Fondul are menirea să acționeze ca un partener responsabil al persoanelor juridice și fizice, care au nevoie de capital fix sau suplimentar pentru dezvoltarea afacerii, implementarea proiectului – pe de o parte, și entitățile juridice și persoanele interesate de investiții efective de fonduri — pe de altă parte.

Vă puteți adresa la Fondul Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor pentru obținerea unei asistențe profesionale în domeniul investițiilor și pentru a găsi persoane de încredere cu aceleași opinii, aspirații.

Istoria creării Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor

Fondatorul și președintele Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor este Alexandru Oleinic, un bine cunoscut politician și antreprenor din Republica Moldova.

„Ideea creării unei astfel de instituții financiare mi-a venit în anul 2012. La acel moment deja aveam destulă experiență în administrația publică și cunoștințe temeinice în domeniul investițiilor și celui financiar. Am văzut interesul oamenilor de afaceri și antreprenorilor de succes pentru investițiile promițătoare în țara noastră. Și, în același timp, m-am confruntat cu situații, în care proiectele interesante și necesare societății și statului nostru nu puteau fi dezvoltate din cauza lipsei de fonduri. M-au determinat două motive importante (ale potențialilor investitori și oamenilor de afaceri) să iau această decizie – de a conjuga interesele părților pe o bază reciproc avantajoasă „.

Sub egida lui Alexandru Oleinic, echipa Fundației a elaborat un plan strategic de dezvoltare și a creat un concept eficient al noii organizații, bazat pe Normele constituționale și prevederile Codul civil.

Trimiteți un mesaj

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Nr. de telefonyour full name
Textul mesajuluimore details
0 / 800
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder