Misiunea si viziunea

Vezi și:
Despre Noi
Scopurile și obiectivele
Principii de funcționar

Activitățile Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor sunt canalizate pentru furnizarea de soluții de succes clienților în domeniul investițiilor eficiente și al dezvoltării afacerilor.

Principalele funcții ale Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor sunt atragerea și protejarea investițiilor și creșterea veniturilor, reducând în același timp riscurile pentru investitori pe de o parte și implementarea proiectelor de afaceri pe de altă parte.

Ne concentrăm pe perspective ambițioase, care promovează nu doar idei concrete, dar influențează pozitiv beneficiul societății și al economiei în ansamblu.

Misiunea Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor e de a crearea oportunități pentru implementarea ideilor în beneficiul societății.

Banii nu sunt un scop în sine, ci doar un instrument pentru activitate. Împreună cu alte resurse, banii, creează oportunități pentru a materializa ideile valoroase.

Ambiția noastră e de a reprezenta acea platformă, în care antreprenorii și investitorii văd parteneri siguri pentru a-și avansa obiectivele.

Ne străduim să asigurăm o cooperare pe termen lung pe o bază solidă.

Pentru aceasta:

  • identificăm investitori în care vă puteți baza pe deplin. Astfel de investiții sunt utilizate fără impact suplimentar asupra activităților obiectului investit.
  • contribuim la selectarea partenerilor pentru proiecte de afaceri comune. Astfel de investitori finanțează proiectele și devin proprietari cu drepturi depline ale activelor instituției fondate (acțiuni, proprietăți imobiliare și alte active).

Trimiteți un mesaj

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Nr. de telefonyour full name
Textul mesajuluimore details
0 / 800
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder