Caracteristici ale serviciilor pentru proiecte de afaceri

Sprijinirea și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii din țară este o parte importantă a misiunii Fondului.

Concomitent cu această sarcină, ne-am stabilit perspective la o scară mai mare:

  • lupta împotriva concurenței neloiale pe piață;
  • acces la cunoștințe profesionale de afaceri;
  • promovarea și atragerea tinerilor profesioniști, precum și:
  • dezvoltarea de strategii, concepte și metode pentru protecția libertăților fundamentale ale omului;
  • creșterea potențialului cognitiv și intelectual al societății noastre.

Susținem proiecte de afaceri promițătoare, unice, rentabile și ecologice.

Orice cetățean al țării are posibilitatea de a primi sprijin pentru implementarea ideilor, ce necesită investiții.

În acest scop, Fondul atrage mijloace de la investitorii de diferite categorii: persoane fizice, companii private, bănci, fonduri, companii de risc.

Lucrăm cu businessul pe două direcții:

Inițierea unei noi afaceri. Inițiatorii de proiecte de afaceri solicită Fondului nostru sprijin financiar pentru un nou proiect. Grupul de experți al Fondului analizează cererea, examinând perspectivele și riscurile. După ce cererea primită este aprobată în conformitate cu procedura stabilită, Fondul atrage investitori interesați să investească în acest domeniu.

Sprijinirea și extinderea proiectelor existente. Companiile caută investitori, pentru a face diverse schimbări în afacerea lor. Deseori fondurile sunt necesare pentru modernizarea producției, extinderea și lansarea de noi produse sau trasarea unei noi direcții.

Tipuri de investiții pentru proiecte de afaceri

Pentru proiectele de afaceri, Fondul Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor selectează acea metodă de investiții, care îndeplinește obiectivele întreprinderii planificate.

De regulă, acestea sunt opțiuni pentru atragerea investițiilor, cum ar fi:

Finanțarea proiectului sau atragerea investițiilor într-un anumit proiect. Această abordare asigură parteneriatul cu un investitor interesat în linia de afaceri particulară. Fondul selectează un partener de încredere pentru Dvs., punând în ordine documentația legală a proiectului și prezentând un plan de afaceri unui potențial investitor. Angajații noștri transmit în mod competent informații destinatarilor vizați pentru a obține un rezultat de 100% și confirmarea investiției în compania Dumneavoastră.

Investiții directe. Astfel de tranzacții presupun nu doar finanțarea întreprinderii, ci obținerea de către investitor a dreptului de a participa la gestionarea și luarea deciziilor în cadrul proiectului. Fondul nostru ajută la atragerea de parteneri, care devin participanți activi în afacere. Adesea acestea sunt companii de investiții străine.

Finanțare de risc. Astfel de investiții sunt necesare pentru proiectele cu risc sporit. Condițiile pentru injectarea de fonduri pot include proprietatea asupra capitalului sau acțiunilor companiei.

Servicii de fonduri pentru proiecte de afaceri

Până la atragerea unui investitor într-un proiect de afaceri, este necesar de efectuat o serie de pași. Aceasta vă va da posibilitatea de a vă pregăti pentru tranzacție – să colectați și să întocmiți cu competență documentația, să calculați costurile și profitul estimat, să determinați posibilele riscuri și operațiunile de marketing necesare.
Pentru o astfel de operație, fondul oferă o gamă largă de consultanții utile.

Consultanță financiară

Planificarea financiară contribuie la construirea competentă a activităților cu minimizarea riscurilor. Anume cu acest scop, grupul de experți al fondului, înainte de tranzacția de investiții, efectuează asemenea consultări.

Specialiștii Fondului efectuează o serie de operațiuni:

• întocmirea unui plan financiar;
• calcularea sumelor necesare pentru un proiect de afaceri;
• optimizarea costurilor;
• calcularea impozitelor;
• calcularea profitului estimat;
• selectarea unei direcții de investiții adecvate.

Consultanță în marketing

Aceste servicii sunt necesare pentru prezentarea profesională a proiectului potențialilor investitori. Este important să selectați și să descrieți corect marketingul de implementare a proiectului.

Cercetarea de marketing este o modalitate de a studia piața, cererea pentru produs, rolul și perspectivele proiectului în relațiile de piață. Recomandările specialiștilor cu experiență în marketing vor prognoza succesiunea acțiunilor pentru implementarea cu succes a proiectului, explicând în ce formă este mai bine să prezentați proiectul persoanelor interesate să-l finanțeze.

Sprijin legal

Sprijinul juridic și asistența proiectelor de afaceri planificate vizează întocmirea unor acorduri de investiții competente.

Avocații efectuează o analiză aprofundată a situației clientului cu scopul de a găsi soluția optimă pentru condițiile și sarcinile acestuia.

De asemenea, puteți comanda o analiză a completărilor la contract, făcute de investitor, pentru a determina conformitatea acestora cu interesele afacerii Dvs.

Vă vom fi de un real folos, dacă aveți dificultăți sau aveți nevoie de asistență pentru înregistrarea companiei sau a produsului.

Avantajele colaborării cu Fondul

E mult mai profitabil să obțineți fondurile necesare pentru o afacere printr-un fond de investiții, decât să apelați la împrumuturile tradiționale.

Principalele avantaje ale unei tranzacții de investiții:

  • puteți alege condițiile care vă convin;
  • introducerea articolelor, care să se potrivească aspirațiilor Dvs;
  • alegeți forma de investiție;
  • rambursarea depozitelor se efectuează din profit, fără a introduce ratele regulate pentru împrumut.

Specialiștii noștri dezvoltă condiții speciale, care sunt convenabile pentru ambii parteneri.

Acestea sunt create individual, după studierea sarcinilor și obiectivelor, perspectivelor și caracteristicilor pieței.

Clienții Fondului pot conta pe ajutorul acordat, deoarece credem în potențialul atât al proiectelor de afaceri individuale, cât și al societății în ansamblu, și oferim cele mai eficiente strategii pentru developarea acestuia.

Trimiteți un mesaj

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Nr. de telefonyour full name
Textul mesajuluimore details
0 / 800
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder