Pentru investitori

Caracteristicile serviciilor pentru investitori

Fondul Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor conlucrează cu investitori de diferite categorii pentru a ajuta la finalizarea cu succes a proceselor de investiții pe teritoriul Republicii Moldova.

Lucrăm cu investitorii care sunt gata să investească în proiecte în condițiile:

  • investiție conștientă și profit pe termen lung;
  • achiziționarea de acțiuni ale companiilor și participarea activă la gestionarea acestora.

Selectăm proiecte de afaceri, care corespund solicitării investitorilor în direcția dorită de afaceri și termenilor acordului de investiții.

În lista obiectelor finanțat avem domenii precum: robotică, dezvoltarea tehnologiilor IT, producția de echipamente medicale sau medicamente, tehnologii pentru restaurarea surselor de energie și proiecte din industria turistică de intrare.

Investitor poate fi orice persoană juridică sau persoană interesată să investească eficient capital pentru a genera venituri.

Cum poți devii investitor

Pentru a deveni investitor, trebuie să:

  1. Stabiliți dimensiunea portofoliului Dvs. de investiții.
  2. Coordonați împreună cu Fondul termenii de investiție: direcțiile de investiții, metodele de gestionare a investițiilor, nivelul preconizat de rentabilitate și calendarul profitului, mărimea comisionului.
  3. După ce ați convenit asupra condițiilor, semnați cu Fondul un acord.

Ordinea cooperării include următoarele etape:

  • Investitorii se adresează Fondului cu intenția de a realiza o investiție profitabilă prin resursele sale financiare.
  • Angajații Fondului formează pentru potențialul investitor un pachet de propuneri pentru investiții în proiecte de afaceri promițătoare, pe baza cererilor primite de Fond pentru primirea investițiilor.
  • Investitorul decide asupra direcției și metodelor de utilizare a fondurilor sale prin încheierea unui acord cu Fondul.
  • Fondul își asumă gestionarea responsabilă a fondurilor de investiții ale investitorului și monitorizează investițiile, utilizarea, cifra de afaceri a capitalului și generarea de venituri.
  • Investitorul primește procentul respectiv din profitul implementării proiectului, în funcție de cota și forma participării sale, convenite la etapa negocierilor.
  • După finalizarea operațiunii convenite, investitorul își poate retrage resursele din Fond sau poate continua cooperarea. În al doilea caz, Fondul selectează noi direcții de investiții pentru investitor.

Servicii pentru investitori acordate de către Fond

Puteți utiliza serviciile Fondului nostru și în sprijinul tranzacțiilor de investiții existente sau planificate:

Consultanță în marketing

Alegerea unui obiect de investiții. Oferim consultări în acest domeniu pentru o mai bună înțelegere a pieței, a situației în direcția cointeresată: cerere, nivelul prețului, potențialul de creștere, metodele de promovare și îmbunătățire a proiectului. Funcția analitică a marketingului vă va oferi posibilitatea de a vă adânci în proiect, să înțelegeți părțile și zonele lui.

Evaluarea riscurilor. Pentru a stabili fezabilitatea finanțării unui proiect de afaceri, este important să aflați despre nivelul perspectivelor acestuia și posibilele riscuri în procesul de implementare. Realizăm o evaluare a riscurilor atunci când investim într-un anumit proiect de afaceri.

Consultanții noștri vor efectua analize și vă vor oferi informații detaliate, astfel încât să decideți dacă alegeți sau nu o anumită direcție de activitate și dacă se merită să investiți resurse în această sferă.

Sprijin legal

Elaborarea contractelor. Avocații competenți vă vor ajuta să întocmiți un contract în conformitate cu toate normele legale. Scopul acestui serviciu este de a respecta drepturile investitorului și de a asigura securitatea tranzacției.

Introducerea modificărilor. În procesul de investiții, apar adesea dorințe sau cerințe suplimentare ale părților, care se cer incluse în contract. Experții noștri vă vor ajuta să le formulați corect și să le adăugați la eșantionul de acord de investiții.

Clarificarea detaliilor. Verificăm siguranța beneficiarului fondurilor, consultăm investitorul în aspectele fiscale și îl ajutăm la alegerea celor mai bune soluții și a celei mai profitabile forme de investiții.

Sprijin pentru tranzacții de investiții

Fondul oferă nu doar sfaturi și pregătire pentru încheierea unei tranzacții de investiții, ci și sprijinul acestora în fiecare etapă.

Vă rugăm, contactați-ne dacă aveți nevoie de:

  • Pregătirea declarațiilor, revendicărilor, reclamațiilor. În desfășurarea unui proiect de investiții, apare necesitatea de rezolvare a unor probleme de natură juridică și de marketing. Pentru implementarea lor cu succes, solicitați sprijinul nostru profesional.
  • Participarea la negocierile părților și soluționarea juridică a litigiilor. Experții noștri vă vor ajuta să rezolvați litigiile în mod competent, să vă apărați poziția și interesele.
  • Reprezentarea intereselor în instanțele de judecată. În cazul unor situații, care necesită o decizie judecătorească, suntem gata să acționăm ca reprezentant al Dvs., pentru a obține rezultate și decizii pozitive.

Sprijinul oferit de către experții noștri în fiecare etapă a proiectului de investiții este o garanție în minimizarea riscurilor și a posibilelor pierderi.

De ce se merită să colaborezi cu Fondul?

Formarea surselor pasive de venit și utilizarea competentă a resurselor financiare gratuite pentru a genera profit este un proces cu mai multe etape. Necesită cunoștințe aprofundate în domeniile de macro și microeconomie, financiare și juridice, precum și abilități analitice și de a prezice situații.

De regulă, pentru toate acestea nu aveți suficient timp și oportunități.

Fondul Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor își asumă toate aceste sarcini și oferă sprijinul necesar în procesul de depunere a investițiilor.

Noi suntem acel partener care:

E cointeresat să alegeți cele mai bune soluții. Noi selectăm strategii și proiecte adecvate doleanțelor și condițiilor Dvs., astfel încât să obțineți beneficiul maxim dintr-o tranzacție de investiții.

La maximum e implicat în proces. Sarcina noastră este de a gestiona tranzacția Dvs. în toate etapele, prin urmare efectuăm căutarea și selectarea soluțiilor cu cea mai deplină responsabilitate.

Garantează siguranța investiției Dvs. Protecția investițiilor este obiectivul prioritar al Fondului nostru.

Respectăm toate măsurile legale, care ajută la economisirea finanțelor și anticiparea riscurilor. Garanția se efectuează în toate etapele tranzacției și a depozitelor în Fond.

Oferim soluții pentru pregătirea și gestionarea proiectelor de investiții.

Contactați consultanții noștri, astfel încât să studiem în mod individual cererea și doleanțele Dvs. pentru a elabora un plan real de investiții.

Trimiteți un mesaj

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Nr. de telefonyour full name
Textul mesajuluimore details
0 / 800
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder