Principii de funcționare

Vezi și:
Despre Noi
Scopurile și obiectivele
Misiunea și viziunea

Activitatea Fondului Național pentru Protecția și Promovarea Investițiilor se bazează pe principiile:

Independentă. Oferim finanțare pentru proiecte de afaceri cu implicarea investitorilor, păstrând în același timp dreptul proprietarului afacerii de a-și alege forma de utilizare a investiției. Proiectul rămâne independent, iar proprietarii săi planifică și implementează activități în mod independent. Sau, dacă se dorește, cooperează cu investitorul la proiect.

Transparență. Informațiile despre tranzacții și atragerea investițiilor sunt furnizate clienților în mod deschis.

Egalitate. Nu prioritizăm selectarea proiectelor de afaceri pentru investiții, deoarece suntem convinși de importanța tuturor ideilor. Unele proiecte sunt necesare pentru utilizarea în masă, altele — pentru un public mai restrâns. Dar fiecare are propriul consumator, în beneficiul căruia ar trebui implementată ideea de afaceri.

Siguranță și responsabilitate socială. Toate tranzacțiile, negocierile și procesele sunt efectuate în conformitate cu Constituția Republicii Moldova și se află sub controlul unui expert independent (Cenzor). Utilizăm abordări moderne pentru a proteja investițiile și a menține integritatea în desfășurarea tranzacțiilor financiare.

Valorile noastre

Pentru a ne desfășura afacerea și a ne deservi clienții, urmăm valorile, care generează încredere și favorizează relații temeinice:

Mizăm pe onestitate – oferim informații deschise, efectuăm o analiză obiectivă a perspectivelor și desfășurarea proiectelor, ne îndeplinim în mod transparent obligațiile;

Promovăm originalitatea – acumulând o experiență valoroasă, am dezvoltat propria noastră formulă unică de servicii cu selectarea celor mai bune strategii și tehnologii;

Susținem inovațiile – oferim produse inovatoare pentru afaceri cu soluții bazate pe potențialul științific și tehnologiile internaționale;

Ne asumăm responsabilitatea – în echipă selectăm oameni de încredere, care urmează standardele eticei, au o abordare profesională a afacerilor și își îndeplinesc în mod responsabil obligațiile în conformitate cu termenele și acordurile;

Ne concentrăm pe creștere și realizări – considerăm, că un indicator important al longevității noastre este eficiența în muncă, creșterea și extinderea activă, selectarea de noi metode și atragerea de noi specialiști pentru atingerea de către partenerii și clienții noștri a obiectivelor trasate;

Apreciem atitudinea respectuoasă – suntem adepții unei atitudini prietenoase în echipă și în comunicarea cu clienții potențiali și cei permanenți. Menținem o atitudine constructivă chiar și în procesul discuțiilor dificile pentru a ajunge la compromisul necesar.

Suntem mândri de munca noastră în Fond – considerăm munca echipei și doleanțele clienților un tot întreg. Fiecare angajat al companiei contribuie la succesul comun; compania consideră – succesul clienților săi e realizarea întregului colectiv al Fondului.

Echipa noastră este formată din specialiști cu cunoștințe și experiență profesională în domenii precum jurisprudență, servicii bancare și financiare, marketing.

Marea parte a membrilor personalului au experiență în deținerea funcțiilor de responsabilitate în diferite instituții. Acum lucrează pentru a dezvolta și îmbunătăți viața economică a țării noastre, concentrându-și eforturile pe sprijinirea afacerilor în diferite domenii de activitate.

Trimiteți un mesaj

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Nr. de telefonyour full name
Textul mesajuluimore details
0 / 800
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder